TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +36203561761

RISCOSSA PAPPARDELLE 500 G

RISCOSSA PAPPARDELLE 500 G
-50%
RISCOSSA PAPPARDELLE 500 G

A Riscossa Pappardelle egy kiváló minőségű olasz tésztafajta, amelyet a Riscossa márka készít. A Riscossa 1902-ben alakult, és több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a tésztagyártás terén. A márka híres a legjobb minőségű durum búzából készült tésztáiról, amelyeket hagyományos módszerekkel és modern technológiával állítanak elő.

A pappardelle egy széles, lapos tészta, amelynek neve az olasz "pappare" szóból származik, ami azt jelenti, hogy "falni" vagy "nagy étvággyal enni". Ez a tésztaforma különösen jól illik gazdag, sűrű szószokhoz, például húsos ragukhoz, vadhúsból készült ételekhez vagy gombás mártásokhoz. A pappardelle széles szalagjai kiválóan felszívják a szószokat, és tökéletesen kiegészítik az ízeket.

A Riscossa Pappardelle különlegessége a gondosan kiválasztott alapanyagokban és a precíz gyártási folyamatban rejlik. A durum búzából készült tészta tartós és rugalmas, főzés után is megőrzi alakját és textúráját. A Riscossa nagy hangsúlyt fektet a hagyományok megőrzésére, miközben folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljen a modern fogyasztói igényeknek. A Riscossa Pappardelle ideális választás minden olyan ételhez, amely gazdag, ízletes szószokat kíván, és garantáltan magas színvonalú kulináris élményt nyújt.

1 199 Ft 
599 Ft
Kezdete: 2024.08.02   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Adatok
Tömeg
500 g/db